Hol kapható minőségi zászlórúd Budapesten?

A zászlórúd Budapest és nagyvárosaink számos cégénél kiváló szolgálatot tesz. A nagy méretű reklámfelületek helyett érdemes ilyen megoldást választani, hiszen nem csak a marketing célok érvényre jutását szolgálja, hanem gondoskodik arról is, hogy pozitív kép alakuljon ki a vásárlókban, ügyfelekben a cégről. De mégis hol kapható minőségi zászlórúd a fővárosban? Miért választják minden korábbinál többen ezt a lehetőséget? Cikkünkben a Polikov Kft. segítségével ennek igyekszünk utánajárni.

A céges zászlórúd Budapest legjobb reklámja

minőségi zászlórúd

Az alumínium és üvegszálas zászlórudak ma már a nagy bevásárlóközpontok, üzletláncok környékén éppen úgy az utcakép szerves részéhez tartoznak, mint a gyárak, ismert márkák irodaházainak mentén. Nem csak gazdaságos és hatékony reklámfelületként javasolják a szakemberek a zászlórúd használatát, hanem a céges image építésének eszközeként is. A kihelyezett zászlórudak ugyanis erőt és stabilitást sugároznak, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a potenciális ügyfelekben, vásárlókban bizalmat ébresszen.

Folyamatos láthatóság

A zászlórúd használatának nagy előnye, hogy már messziről jól látható és az autósok figyelmét is felhívja arra, hogy milyen üzlet, cég található meg a közelben. A láthatóságnak hála egyértelműen javulnak az értékesítési mutatók, többen térnek majd be a szaküzletekbe, vagy választják a kínált szolgáltatásokat. A zászló irányt mutat, így biztosan akkor is rábukkannak az érdeklődők az üzletre, cégre, ha számukra idegen terepen, kevésbé ismert városban található az meg. Nem csak a konkrét érdeklődők számítanak célcsoportnak, hanem az utca embere is. Gyakran előfordul, hogy aktuálisan ugyan nincsen szükségük az embereknek a kínált termékekre, szolgáltatásokra, de a zászlórúdnak köszönhetően rögzül bennük, hol található meg az érintett cég és így biztosan tudják, hogy szükség esetén hova forduljanak. Mindez a hosszú távú piaci jelenlétet és a növekvő bevételt szolgálja.

Márkaépítés zászlórúddal Budapesten

zászlórúd budapestA márkaépítésben kiemelt jelentőséggel bír a folyamatos jelenlét. Nincs ez másként akkor sem, ha az online felületeken túli világról van szó. A zászlórúd segítségével a mindennapokban láthatóvá válik a márka vagy a cégnév, és így folyamatosan szem előtt lesz az. A szokásos kültéri reklámfelületek helyett igényes megoldásról beszélhetünk a zászlórúd esetében, mely arról is tanúbizonyságot tesz, hogy egy jól működő, stabil cégről van szó, amelyben méltán bízhatnak meg az érdeklődők. Az akár 12 méteres zászlórudak remek választásnak bizonyulnak akkor, ha már messziről látható reklámfelületet szeretnénk kapni. Az időtálló minőségű zászlórudak hosszú éveken keresztül szolgálják majd a céges image építését.

 

Profi zászlórúd telepítés szakemberek segítségével

Természetesen felmerül a kérdés, hogy miként kerül a helyére a zászlórúd. A zászlórúd Budapest fővárosban és az ország minden egyen pontján csak és kizárólag szakszerűen ajánlott telepíteni. Akár saját kezűleg is telepíthető az, mégis érdemes inkább olyan cég szolgáltatásai mellett dönteni, amely a telepítés során szakemberekkel is áll rendelkezésre. A tapasztalatok azt mutatják, hogy nagy méretű zászlórudak vagy több eszköz kihelyezése során célszerű profi csapatra bízni a feladatot, így garantáltan stabilan, időtálló minőségben kerülnek elhelyezésre a zászlórudak.zászlórúd szakszerű telepítése

A Polikov Kft. 2002 óta van jelen a hazai piacon, és kiváló minőségű zászlórudakkal szolgálja az érdeklődők igényeit. A termékek folyamatos fejlesztésének köszönhetően olyan végeredmény áll rendelkezésre, amely időtálló minőséget képvisel, és akár extrém időjárási körülményeknek is ellenáll. A cég az ország egész területére vállalja a kiszállítást, és a telepítésben is segítséget nyújt. Az ár-érték arányban remek eszközök ma már a legismertebb cégek telephelyein vannak jelen. Zászlórúd 10 év garanciával – a régió legnagyobb kínálata a Polikov Kft. segítségével érhető el.

Polikov Kft. Budapest, erdő utca 27, 1174 (30) 686 4967